Nieuwbouw, verbouw & renovatie, upgrading en onderhoud

RPM Bouw BV realiseert zowel kleine- als grootschalige projecten in de sector utiliteitsbouw voor zowel het bedrijfsleven, vastgoedmaatschappijen, scholen en voor gemeenten.

Nieuwbouw, verbouw & renovatie, upgrading en onderhoud behoren tot onze werkzaamheden in de utiliteitsbouw. De wens van onze opdrachtgever staat centraal, waarbij vanuit onze kennis en ervaring de opdrachtgever van allerlei adviezen kan worden voorzien met als doelstelling het bereiken van het best mogelijke resultaat.

Bij utiliteitsgebouwen is het zaak een goede balans te vinden tussen de functie van het gebouw, het programma van eisen, de bouwmethode en de keuze van de bouwmaterialen in combinatie met diverse gemeentelijke eisen en voorwaarden. Daarnaast spelen kosten- en energiebesparende constructies alsmede de aandacht voor welzijn-ARBO en milieu een steeds grotere rol.

Wij leveren een kwaliteitsproduct volledig afgestemd op uw wensen, doelstellingen en budget.

In contact komen

Wij helpen graag

Heeft u vragen over of interesse in onze diensten? Kom direct met ons in contact.

Referenties

Bekijk onze projecten

  • In Arnhem hebben wij onder andere in de uitbouw een lichtstraat met zijlicht geplaatst.

  • Onlangs hebben wij een tuinkamer gerealiseerd. Hierbij is een prachtige mix gebruikt van eiken gebinten, buitenshutters, houten wandbekledingen en lichtkoepels.

  • In Zeddam is er een uitbouw gerealiseerd van Flesplaat dak en gevelbekleding in combinatie met een glazen achtergevel.