Het renoveren, aan- en verbouwen

Het renoveren, aan- en verbouwen van woningen en bedrijfsgebouwen voor particulieren, woningcorporaties, vastgoedmaatschappijen en zorginstellingen in de gezondheidszorg behoort ook tot onze werkzaamheden. Of het nu gaat om het renoveren van een complete woning, het herstellen van een boeideel, het vernieuwen van een badkamer of een uitbreiding van uw woning: wij maken het allemaal voor u.

RPM Bouw BV vindt geen enkel project te groot, te klein, te eenvoudig of te gecompliceerd. Met onze eigen allround vakmensen worden alle renovaties, verbouwingen en veranderingen gerealiseerd. Vaak kunnen renovaties of verbouwingen een behoorlijke verstoring geven op de normale orde van de dag. Wij realiseren ons dit terdege en besteden daarom veel aandacht aan een goede voorbereiding. Een duidelijke planning is de basis van een goede uitvoering.

Tevens zijn wij aangesloten bij zowel Woningborg als Bouwgarant welke het mogelijk maken om de gehele verbouwing onder de controle en garantie van de desbetreffende partij uit te voeren. Door onze diverse ervaringen en onze VCA certificatie zijn wij in staat om de overlast voor u en uw omgeving tot een minimum te beperken. Onze serviceverlening tijdens het bouwproces gaat verder dan wat vroeger normaal was.

In contact komen

Wij helpen graag

Heeft u vragen over of interesse in onze diensten? Kom direct met ons in contact.

Referenties

Bekijk onze projecten

  • In Arnhem hebben wij onder andere in de uitbouw een lichtstraat met zijlicht geplaatst.

  • Onlangs hebben wij een tuinkamer gerealiseerd. Hierbij is een prachtige mix gebruikt van eiken gebinten, buitenshutters, houten wandbekledingen en lichtkoepels.

  • In Zeddam is er een uitbouw gerealiseerd van Flesplaat dak en gevelbekleding in combinatie met een glazen achtergevel.