Bouwen voor bedrijven en instellingen

RPM Bouw BV is de specialist die u de weg wijst in de gecompliceerde wereld van voorschriften, vergunningen en het bouwproces. Per project wordt een team geformeerd van deskundigen. Wij maken in samenwerking met diverse architecten een draaiboek van ontwerp met kostenraming tot en met de ingebruikname en de nazorg voor uw bedrijfspand.

Bouwen voor bedrijven en instellingen is een van onze kernactiviteiten. Wij staan borg voor degelijke materialen, milieuvriendelijke producten, persoonlijke betrokkenheid en gedegen vakkennis op alle gebieden. Dus wij bouwen of verbouwen uw bedrijfspand met ons creatieve en professionele team. Met de nadruk op kwaliteit en betrouwbaarheid, correcte afspraken en klantentevredenheid worden wij uw ideale bouwpartner.

In contact komen

Wij helpen graag

Heeft u vragen over of interesse in onze diensten? Kom direct met ons in contact.

Referenties

Bekijk onze projecten

  • In Arnhem hebben wij onder andere in de uitbouw een lichtstraat met zijlicht geplaatst.

  • Onlangs hebben wij een tuinkamer gerealiseerd. Hierbij is een prachtige mix gebruikt van eiken gebinten, buitenshutters, houten wandbekledingen en lichtkoepels.

  • In Zeddam is er een uitbouw gerealiseerd van Flesplaat dak en gevelbekleding in combinatie met een glazen achtergevel.