Bouwen voor de particuliere woningmarkt

RPM Bouw BV bestaat sinds 1969 en heeft zich ontwikkeld tot een gerenommeerd dynamisch en professioneel bouwbedrijf, die zich kenmerkt door kwaliteit en flexibiliteit.

Wij zijn gespecialiseerd in renovatie – verbouwingen, en woningbouw van zeer uiteenlopende aard. Bouwen voor de particuliere woningmarkt is een van de kernactiviteiten. Ons bedrijf staat borg voor degelijke materialen, milieuvriendelijke producten, persoonlijke betrokkenheid en gedegen vakkennis op alle gebied. Tevens zijn wij gecertificeerd bij zowel Woningborg als Bouwgarant wat staat voor onze kernwaarden. RPM Bouw BV bouwt uw droomwoning met haar creatief en professioneel team, met de nadruk op kwaliteit en betrouwbaarheid, correcte afspraken en klanttevredenheid, worden wij uw ideale bouwpartner.

In contact komen

Wij helpen graag

Heeft u vragen over of interesse in onze diensten? Kom direct met ons in contact.

Referenties

Bekijk onze projecten

  • In Arnhem hebben wij onder andere in de uitbouw een lichtstraat met zijlicht geplaatst.

  • Onlangs hebben wij een tuinkamer gerealiseerd. Hierbij is een prachtige mix gebruikt van eiken gebinten, buitenshutters, houten wandbekledingen en lichtkoepels.

  • In Zeddam is er een uitbouw gerealiseerd van Flesplaat dak en gevelbekleding in combinatie met een glazen achtergevel.