Over

Over ons: RPM Bouw BV is een familiebedrijf met een bestaansrecht van ruim vijftig jaar. Inmiddels is de derde generatie aanzet. Een familiebedrijf met de kernwaarden; Ondernemend, betrouwbaar en trots. Maar ook innovatief, duurzaam en kwaliteit. Hier wordt door onze 30 medewerkers iedere dag aan gewerkt. Samen met de opdrachtgever werken we aan een mooi product. Een woning, kantoorpand, sportcentrum of appartementencomplex moet voldoen aan de juiste kwaliteitseisen, maar biedt vooral veel gebruiksplezier. Een product waar de opdrachtgever trots op is maar waar ook RPM trots op is om aan meegewerkt te mogen hebben.

Missie: RPM staat voor persoonlijk contact, betrouwbaarheid en kwaliteit. Maar ook voor duurzaam, innovatief en familiebedrijf. Een hecht team dat hard werkt aan wat de klanten verwachten: een tijdige levering van een kwalitatief goed en mooi pand. RPM is een betrouwbare partner die samenwerkt met de opdrachtgever. Directie en medewerkers zijn trots op een mooi familiebedrijf waar de contacten warm en persoonlijk zijn. Ondernemerschap zit in het DNA.

Visie: Wij staan voor innovatie en duurzaamheid. Wij richten ons nu en in de toekomst voortdurend op innovaties en verbeteringen. De wereld van de bouw verandert continu en nieuwe ontwikkelingen zijn aan de orde van de dag. RPM volgt alle vernieuwingen nauwkeurig met een scherp oog voor duurzaamheid.

Visie: RPM telt circa 30 medewerkers in verschillende specialismen waaronder ook kelderafdichting met Afdichtingsbedrijf Gelderland. Iedere medewerker is van onschatbare waarde, een schakel waarmee een ijzersterke keten is ontstaan. De dagelijkse leiding is in handen van de directie: Jan Meijer. Daarnaast functioneert een bevlogen managementteam als een geoliede machine. Dat geldt ook voor de diverse teams die zich, in wisselende samenstelling, gedreven inzetten voor de diverse projecten.

Visueel teamwork: Op het gebied van sociale innovatie werkt RPM aan implementatie van visueel teamwork. Op deze manier worden bedrijfsprocessen geanalyseerd en verbeterd. RPM is een lerende organisatie waarbij het samenwerken als team van groot belang is.

Onderkomen: RPM is gehuisvest in een bedrijfspand aan de Zuidermarkweg 16 te Beek (gem. Montferland). Het pand biedt voldoende onderkomen voor onze medewerkers op kantoor en er zijn prettige vergaderruimte ingedeeld. In onze werkplaats kunnen door onze bouwplaats medewerkers verschillende bouwelementen prefab worden uitgevoerd.

Werknemers: Het team van RPM is hecht, ambitieus en gedreven. Met ieder hun eigen taak weten ze prachtige en complexe projecten tot een goed einde te brengen. Bouwwerken waar ze zelf nét zo trots op zijn als de opdrachtgever. RPM kent weinig verloop. Wie er werkt, krijgt kansen zich te ontwikkelen op eigen niveau en interessegebied.

Waar doet u zaken mee: Men zegt wel eens: ‘Geen enkele uitdaging gaat RPM te ver!’. Inderdaad en dat kenmerkt onze mentaliteit. Dat geldt dus voor al onze medewerkers. Zij beseffen iedere dag waar ze mee bezig zijn. Hun passie voor het vak en hun trots, dat stralen ze uit. Dag in, dag uit. Sommigen noemen dat een Achterhoekse mentaliteit. Maar het gaat verder. Het gaat naast ons vakmanschap of de wijze van samenwerking met onze opdrachtgevers vooral om onze trots. Wij zijn heden ten dage nog steeds trots op alle door ons bedrijf gerealiseerde bouwobjecten die wij voor talloze opdrachtgevers hebben kunnen realiseren. Dit is de basis voor onze continuïteit, het vormt tevens het vertrekpunt voor ons innovatief denken en is de beloning van het vertrouwen die wij iedere keer van onze opdrachtgevers mogen ontvangen!

 

Onze DienstenOnze Projecten