Familiebedrijf met kernwaarden

RPM Bouw BV is een familiebedrijf met een bestaansrecht van ruim vijftig jaar. Inmiddels is de derde generatie aanzet. Een familiebedrijf met de kernwaarden ondernemend, betrouwbaar en trots. Maar ook innovatief, duurzaam en kwaliteit. Hier wordt door onze 25 medewerkers iedere dag aan gewerkt.

Samen met de opdrachtgever werken we aan een mooi product. Een woning, kantoorpand, sportcentrum of appartementencomplex moet voldoen aan de juiste kwaliteitseisen, maar biedt vooral veel gebruiksplezier. Een product waar de opdrachtgever trots op is maar waar ook RPM Bouw BV trots op is om aan meegewerkt te mogen hebben.

Missie: RPM staat voor persoonlijk contact, betrouwbaarheid en kwaliteit. Maar ook voor duurzaam, innovatief en familiebedrijf. Een hecht team dat hard werkt aan wat de klanten verwachten: een tijdige levering van een kwalitatief goed en mooi pand. RPM is een betrouwbare partner die samenwerkt met de opdrachtgever. Directie en medewerkers zijn trots op een mooi familiebedrijf waar de contacten warm en persoonlijk zijn. Ondernemerschap zit in het DNA.

Visie: RPM telt circa 25 medewerkers in verschillende specialismen waaronder ook kelderafdichting. Iedere medewerker is van onschatbare waarde, een schakel waarmee een ijzersterke keten is ontstaan. De dagelijkse leiding is in handen van de directie: Jan Meijer. Daarnaast functioneert een bevlogen managementteam als een geoliede machine. Dat geldt ook voor de diverse teams die zich, in wisselende samenstelling, gedreven inzetten voor de diverse projecten.

Visueel teamwork: Op het gebied van sociale innovatie werkt RPM aan implementatie van visueel teamwork. Op deze manier worden bedrijfsprocessen geanalyseerd en verbeterd. RPM is een lerende organisatie waarbij het samenwerken als team van groot belang is.

Onderkomen: RPM is gehuisvest in een bedrijfspand aan de Zuidermarkweg 16 te Beek (gem. Montferland). Het pand is in 2021/2022 gemoderniseerd. Hierbij is er een duurzaamheidsslag toegepast waarbij isolatiewaarden zijn verbeterd alsmede de cosmetische verandering waarbij ons kantoor één van de mooiste uit de regio is. Ons pand heeft daarnaast een comodair systeem en WTW systeem, dit in combinatie met een groot aantal zonnepanelen zijn wij een heel eind op weg om klimaatneutraal te worden. Ons pand heeft tevens een prachtige ontvangstruimte voor klanten waarbij tekeningen en presentaties moeiteloos getoond kunnen worden op een groot scherm. In onze werkplaats kunnen door onze medewerkers verschillende voorbereidende werkzaamheden uitvoeren alsmede complete bouwelementen prefab uitvoeren.

Werknemers: Het team van RPM is hecht, ambitieus en gedreven. Met ieder hun eigen taak weten ze prachtige en complexe projecten tot een goed einde te brengen. Bouwwerken waar ze zelf nét zo trots op zijn als de opdrachtgever. RPM kent weinig verloop. Wie er werkt, krijgt kansen zich te ontwikkelen op eigen niveau en interessegebied.

Waar doet u zaken mee: Men zegt wel eens: ‘Geen enkele uitdaging gaat RPM te ver!’. Inderdaad en dat kenmerkt onze mentaliteit. Dat geldt dus voor al onze medewerkers. Zij beseffen iedere dag waar ze mee bezig zijn. Hun passie voor het vak en hun trots, dat stralen ze uit. Dag in, dag uit. Sommigen noemen dat een Achterhoekse mentaliteit. Maar het gaat verder. Het gaat naast ons vakmanschap of de wijze van samenwerking met onze opdrachtgevers vooral om onze trots. Wij zijn heden ten dage nog steeds trots op alle door ons bedrijf gerealiseerde bouwobjecten die wij voor talloze opdrachtgevers hebben kunnen realiseren. Dit is de basis voor onze continuïteit, het vormt tevens het vertrekpunt voor ons innovatief denken en is de beloning van het vertrouwen die wij iedere keer van onze opdrachtgevers mogen ontvangen!

0
Dagen dit jaar
0
Afgeronde projecten per jaar
0
Koppen koffie per dag
0
Medewerkers

In contact komen

Wij helpen graag

Heeft u vragen over of interesse in onze diensten? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Referenties

Bekijk onze opgeleverde en nieuwe projecten

  • Wonen aan de Punderink in Steenderen. Hierbij zal er op een uniek woonerf 10 wooneenheden worden gecreëerd met een landelijk karakter.

  • In Arnhem hebben wij onder andere in de uitbouw een lichtstraat met zijlicht geplaatst.

  • Onlangs hebben wij een tuinkamer gerealiseerd. Hierbij is een prachtige mix gebruikt van eiken gebinten, buitenshutters, houten wandbekledingen en lichtkoepels.