Zowel groot, als klein onderhoud

RPM Bouw B.V. verzorgt het onderhoud, zowel groot als klein onderhoud, aan woningen en bedrijfsgebouwen. Wij werken voor particulieren, bedrijven, woningbouwcorporaties, vastgoedmaatschappijen en scholengemeenschappen.

Of het nu gaat om het renoveren van een complete woning of bedrijfspand, het herstellen van een boeideel, het vervangen van tegelwerk, een deur, een kapotte dakpan of een scheur in uw bedrijfsvloer: wij helpen u graag met het oplossen van uw probleem.

Onze eigen allround vakmensen zijn klantgericht, zeer flexibel en in staat om elk probleem op te lossen. Zij beschikken over bedrijfsbussen welke volledig ingericht zijn met alle benodigde gereedschappen. Tevens beschikken wij over een eigen timmerwerkplaats met een grote voorraad materiaal. Onze werknemers kunnen zo snel over materialen beschikken en deze desgewenst in de werkplaats bewerken.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat de werkzaamheden snel en netjes uitgevoerd worden en dat de overlast voor u als klant tot een minimum beperkt wordt. Goede communicatie is hierbij essentieel. Met de oplevering van de werkzaamheden wordt ook de ruimte en de omgeving netjes en schoon opgeleverd!

In contact komen

Wij helpen graag

Heeft u vragen over of interesse in onze diensten? Kom direct met ons in contact.

Referenties

Bekijk onze projecten

  • In Arnhem hebben wij onder andere in de uitbouw een lichtstraat met zijlicht geplaatst.

  • Onlangs hebben wij een tuinkamer gerealiseerd. Hierbij is een prachtige mix gebruikt van eiken gebinten, buitenshutters, houten wandbekledingen en lichtkoepels.

  • In Zeddam is er een uitbouw gerealiseerd van Flesplaat dak en gevelbekleding in combinatie met een glazen achtergevel.