Wij lossen al uw vochtproblemen op

Of het nu om doorslaande gevels gaat of om problemen met lekkende kelders: wij lossen al uw vochtproblemen op.

Voor ieder afdichtingsprobleem hebben wij de juiste oplossing. Wij verwerken hiervoor uitsluitend kwaliteitsproducten. Deze bieden de klanten zekerheid als het gaat om duurzaamheid en natuurlijk als het gaat om de milieuvriendelijkheid van de producten.

Tevens zijn wij exclusief de uitvoerende partij van Köster Benelux B.V. De producten van dit bedrijf genieten een wereldwijde erkenning. Hierdoor bieden wij u een waterdichte garantie!

Kijk voor meer informatie op:
www.koster-afdichtingssystemen.nl

In de uitvoering passen wij ook het nieuwe probleemloze en veelzijdige PREDIMAX-injectiesysteem toe. Dit systeem bestaat uit slangen die na het storten van het af te dichten bouwdeel onder hoge druk geïnjecteerd worden met injectievloeistof. Hierdoor ontstaan probleemloze afdichtingen van bijvoorbeeld: wand-vloeraansluitingen en stortnaden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

In contact komen

Wij helpen graag

Heeft u vragen over of interesse in onze diensten? Kom direct met ons in contact.

Referenties

Bekijk onze projecten

  • In Arnhem hebben wij onder andere in de uitbouw een lichtstraat met zijlicht geplaatst.

  • Onlangs hebben wij een tuinkamer gerealiseerd. Hierbij is een prachtige mix gebruikt van eiken gebinten, buitenshutters, houten wandbekledingen en lichtkoepels.

  • In Zeddam is er een uitbouw gerealiseerd van Flesplaat dak en gevelbekleding in combinatie met een glazen achtergevel.