Projectbouw

Bouwbedrijf RPM Bouw BV bestaat sinds 1969. Dit zegt iets over de continuïteit en geeft een indruk van de aanwezige kennis en bouwervaring. Aan de basis ligt vakmanschap.

RPM Bouw BV heeft zich ontwikkeld tot een gerenommeerd, dynamisch en professioneel bouwbedrijf dat zich kenmerkt door kwaliteit en flexibiliteit.

Wij zijn de specialisten die u de weg wijzen in de gecompliceerde wereld van voorschriften, vergunningen en het bouwproces. Per project wordt een team geformeerd van deskundigen. Wij maken in samenwerking met diverse architecten een draaiboek van ontwerp met kostenraming tot en met de ingebruikname en de nazorg voor uw bedrijfspand.

Bouwen voor bedrijven en instellingen is een van onze kernactiviteiten. Wij staan borg voor degelijke materialen, milieuvriendelijke producten, persoonlijke betrokkenheid en gedegen vakkennis op alle gebieden.

RPM Bouw BV bouwt of verbouwt uw bedrijfspand met haar creatieve en professionele team. Met de nadruk op kwaliteit en betrouwbaarheid, correcte afspraken en klantentevredenheid worden wij uw ideale bouwpartner.