Kelderafdichting

Afdichtingsbedrijf Gelderland is een onderdeel van RPM Bouw BV. Wij lossen al uw vochtproblemen op: of het nu om doorslaande gevels gaat of om problemen met lekkende kelders.

Voor ieder afdichtingsprobleem heeft Afdichtingsbedrijf Gelderland de juiste oplossing. Afdichtingsbedrijf Gelderland verwerkt hiervoor uitsluitend kwaliteitsproducten. Deze bieden de klanten zekerheid als het gaat om duurzaamheid en natuurlijk als het gaat om de milieuvriendelijkheid van de producten.

Afdichtingsbedrijf Gelderland is dealer van Köster Benelux B.V. De producten van dit bedrijf genieten een wereldwijde erkenning. Hierdoor biedt Afdichtingsbedrijf Gelderland u een waterdichte garantie!

Kijk voor meer informatie op:
www.koster-afdichtingssystemen.nl

Afdichtingsbedrijf Gelderland past ook het nieuwe probleemloze en veelzijdige PREDIMAX-injectiesysteem van Köster Benelux B.V. toe. Dit systeem bestaat uit slangen die na het storten van het af te dichten bouwdeel onder hoge druk geïnjekteerd worden met injektievloeistof. Hierdoor onstaan probleemloze afdichtingen van bijvoorbeeld: wand-vloeraansluitingen en stortnaden. Neem voor meer informatie contact op met Afdichtingsbedrijf Gelderland.