RPM Bouw BV is een allround bouwbedrijf

Het bedrijf heeft zich vooral gespecialiseerd in nieuwbouw van bedrijfspanden en luxe vrije sector woningen. De meeste werkzaamheden zijn vooral in en rondom Gelderland gerealiseerd. Ons bouwbedrijf heeft inmiddels meer dan 50 jaar bouwervaring en die bekwaamheid wordt weer gebruikt om elk project nog beter te realiseren.

  • Een eerlijke, scherpe prijs
  • Een strakke planning
  • Flexibiliteit
  • Een kwaliteitsproduct
  • Uitstekende garanties

RPM Bouw gaat geen enkele uitdaging uit de weg!

Particuliere woningbouw

RPM Bouw BV heeft zich ontwikkeld tot een gerenommeerd dynamisch en professioneel bouwbedrijf, die zich kenmerkt door kwaliteit en flexibiliteit. Wij zijn gespecialiseerd in renovatie – verbouwingen, en woningbouw van zeer uiteenlopende aard. Tevens zijn wij gecertificeerd bij zowel Woningborg als Bouwgarant wat staat voor onze kernwaarden.

Meer informatie

Projectbouw

Zoekt u een partner voor projectbouw? Wij bouwen voor bedrijven en instellingen is een van onze kernactiviteiten. Ons bedrijf staat borg voor degelijke materialen, milieuvriendelijke producten, persoonlijke betrokkenheid en gedegen vakkennis op alle gebieden.

Meer informatie

Renovatie en verbouw

Het renoveren, aan- en verbouwen van woningen en bedrijfsgebouwen voor particulieren, woningcorporaties, vastgoedmaatschappijen en zorginstellingen in de gezondheidszorg behoort ook tot onze werkzaamheden. RPM Bouw BV maakt het voor u.

Meer informatie

Onderhoud

Ook verzorgen wij het onderhoud, zowel groot als klein onderhoud, aan woningen en bedrijfsgebouwen. Wij werken voor particulieren, bedrijven, woningbouwcorporaties, vastgoedmaatschappijen en scholengemeenschappen.

Meer informatie

Kelderafdichting

Voor ieder afdichtingsprobleem hebben wij de juiste oplossing. Dit bedrijf is een onderdeel van RPM Bouw BV. Wij lossen al uw vochtproblemen op, of het nu om doorslaande gevels gaat of om problemen met lekkende kelders.

Meer informatie

Utiliteitsbouw

Nieuwbouw, verbouw & renovatie, upgrading en onderhoud behoren tot onze werkzaamheden in de utiliteitsbouw. Wij realiseren zowel kleine- als grootschalige projecten en leveren een kwaliteitsproduct volledig afgestemd op uw wensen, doelstellingen en budget.

Meer informatie

Reviews

Wat klanten over ons vertellen

“Professioneel bedrijf”

Een heel professioneel, betrouwbaar bedrijf met jarenlange ervaring en zeer vakkundige- en bovenal zeer aardige mensen. Ik beveel RPM Bouw dan ook bij iedereen die verbouwplannen heeft.

Sjoerd Rosendaal

“Positief”

Nette ontvangst, goed gesprek, ruim parkeren. Maar zo als altijd geldt “The proof of the pudding is in the eating”, daar heb ik overigens alle vertrouwen in. Veel positieve ervaringen gehoord.

Jan Moerkerken

“Prima begeleiding”

RPM Bouw is een topbedrijf met professioneel personeel. Ze hebben altijd een goede sfeer en in overleg alles mogelijk. Ik ben zeer tevreden.

Gerrit Heijting