• Komende projecten

  • Lopende projecten

  • Afgeronde projecten

Familiebedrijf

Meer dan 50 jaar ervaring!

RPM Bouw BV is een familiebedrijf met een bestaansrecht van ruim vijftig jaar. Inmiddels is de derde generatie aanzet. Een familiebedrijf met de kernwaarden ondernemend, betrouwbaar en trots. Maar ook innovatief, duurzaam en kwaliteit.

  • Bestaansrecht van ruim vijftig jaar.

  • Meer dan 25 medewerkers.

  • Innovatief, duurzaam en kwaliteit.

  • Een familiebedrijf.

  • Kernwaarden ondernemend, betrouwbaar en trots.

Bij de bouw van uw woning of bedrijfspand kunnen we vanaf elk instapniveau met u samenwerken. Op basis van uw wensen, uw budget en de mogelijkheden van de locatie kunnen we uw plannen van A tot Z realiseren.

RPM Bouw gaat geen enkele uitdaging uit de weg!

Particuliere woningbouw

RPM Bouw BV heeft zich ontwikkeld tot een gerenommeerd dynamisch en professioneel bouwbedrijf, die zich kenmerkt door kwaliteit en flexibiliteit. Wij zijn gespecialiseerd in renovatie – verbouwingen, en woningbouw van zeer uiteenlopende aard. Tevens zijn wij gecertificeerd bij zowel Woningborg als Bouwgarant wat staat voor onze kernwaarden.

Meer informatie

Projectbouw

Zoekt u een partner voor projectbouw? Wij bouwen voor bedrijven en instellingen is een van onze kernactiviteiten. Ons bedrijf staat borg voor degelijke materialen, milieuvriendelijke producten, persoonlijke betrokkenheid en gedegen vakkennis op alle gebieden.

Meer informatie

Renovatie en verbouw

Het renoveren, aan- en verbouwen van woningen en bedrijfsgebouwen voor particulieren, woningcorporaties, vastgoedmaatschappijen en zorginstellingen in de gezondheidszorg behoort ook tot onze werkzaamheden. RPM Bouw BV maakt het voor u.

Meer informatie

Onderhoud

Ook verzorgen wij het onderhoud, zowel groot als klein onderhoud, aan woningen en bedrijfsgebouwen. Wij werken voor particulieren, bedrijven, woningbouwcorporaties, vastgoedmaatschappijen en scholengemeenschappen.

Meer informatie

Kelderafdichting

Voor ieder afdichtingsprobleem hebben wij de juiste oplossing. Dit bedrijf is een onderdeel van RPM Bouw BV. Wij lossen al uw vochtproblemen op, of het nu om doorslaande gevels gaat of om problemen met lekkende kelders.

Meer informatie

Utiliteitsbouw

Nieuwbouw, verbouw & renovatie, upgrading en onderhoud behoren tot onze werkzaamheden in de utiliteitsbouw. Wij realiseren zowel kleine- als grootschalige projecten en leveren een kwaliteitsproduct volledig afgestemd op uw wensen, doelstellingen en budget.

Meer informatie

Uitdaging

Missie en visie

Dat we in de bouw momenteel voor grote uitdagingen staan, behoeft geen betoog. Wij gaan die uitdaging graag aan door juist nu te investeren in ons bedrijf, onze mensen en ons relatienetwerk. Natuurlijk is het lastig plannen en ondernemen in een tijd waarin veel bedrijven het moeilijk hebben maar juist in deze tijd is een solide en vertrouwde partner in de bouw belangrijk.

Wij ontzorgen u graag bij uw huisvestingsproces door met u mee te denken van bouwplan en budget tot realisatie. Uiteraard staat ook een goede nazorg hoog bij ons in het vaandel. Voor ons blijft het investeren in een goede relatie met partners en opdrachtgevers de gewoonste zaak van de wereld. Negen van de tien opdrachtgevers zijn relaties waarmee we al eerder succesvolle projecten hebben gerealiseerd.

Referenties

Bekijk onze opgeleverde en nieuwe projecten

Heeft u een vraag of interesse?

Kom met ons in contact