Appartementencomplex “Weverstaete te Huissen”

WeverStaete

De unieke plek op de hoek van de Weverstraat en de Rijnstraat in Huissen krijgt een prachtige bestemming: WeverStaete

Het karakteristieke, duurzame pand heeft op de begane grond een royale bedrijfsruimte. De drie verdiepingen daarboven bestaan uit luxe appartementen en penthouses met een weids uitzicht.
De eerste en tweede verdieping tellen samen 8 ruime appartementen. De bovenste verdieping heeft 2 luxe penthouses. De appartementen zijn voorzien van een balkon met uitzicht over de groene uiterwaarden. De penthouses hebben buitenruimtes aan beide zijden, met uitzicht over stad én natuur.

Unieke locatie

Het project WeverStaete zal verrijzen op een bijzondere plek in het historische centrum van Huissen. De locatie ligt op de kruising van de Weverstraat en de Rijnstraat. De gevel ligt grotendeels evenwijdig aan de Stadsdam en loopt met de bocht mee in de richting van de Langestraat. Het hoogteverschil tussen de Stadsdam en de Weverstraat is ca. 2,5 meter. Door de vloerhoogte van de eerste woonlaag op 3 meter hoogte te leggen, hebben ook de appartementen op de eerste verdieping al een prachtig uitzicht over de uiterwaarden van de Nederrijn. Door de grote raampartijen in de gevel aan de Weverstraat kunt u hier maximaal van genieten. Letterlijk om de hoek ligt de Langestraat met een breed aanbod aan winkels, restaurants en terrassen. De rust van de uiterwaarden gecombineerd met drukte en gezelligheid op loopafstand!

Duurzaam wonen
Het pand wordt duurzaam en met het oog op de toekomst gebouwd: compleet gasloos. Warmte wordt opgewekt door lucht-waterpompen en zonnepanelen leveren stroom.

Start bouw
Naar verwachting zal de bouw in januari 2019 aanvangen.