Naar inhoud +31 316 - 531 545

Sponsoring

Wij leveren als bouwbedrijf graag een bijdrage aan de maatschappij op het gebied van sponsoring. De naam RPM Bouw BV komt op sportgebied dan ook vaak zichtbaar naar voren. Wij dragen een steentje bij aan de volgende vereningingen en goede doelen:

Stichting Bergh in het Zadel

De stichting Bergh in het Zadel voor de Kankerbestrijding is in 1989 opgericht en heeft als doel geld op te halen voor kankeronderzoek. Ieder wetenschappelijk onderzoek vindt plaats na goedkeuring en onder auspiciën van KWF Kankerbestrijding. RPM Bouw BV is ambassadeur van deze fantastische stichting. De stichting staat er garant voor dat honderd procent van het sponsorgeld naar het goede doel gaat, in dit geval het onderzoeksproject Pijnsein bij kanker in het UMC St Radboud in Nijmegen. Andere organisaties of stichtingen (moeten) een deel van het sponsorgeld gebruiken voor personeels- en organisatiekosten. Bij de stichting worden alle werkzaamheden en activiteiten door vrijwilligers uitgevoerd. Met het KWF is afgesproken dat ook zij geen kosten in rekening brengen.

De stichting haalt geld op door 1 keer in de 4 jaar een grote wielerkoers te organiseren. Daarnaast worden er o.a. golfdagen en benefietconcerten georganiseerd. Al met al een hele happening waarbij iedereen geheel belangenloos zijn steentje bijdraagd. Voor meer informatie adviseren wij u een bezoekje te brengen aan hun website http://www.berghinhetzadel.nl

Rijwieltoerclub De Grenslandrijders

De grenslandrijders is een fietsclub die ontstaan is als trainingsclub voor Bergh in het Zadel. Naast sponsor zijn wij ook kledingsponsor geworden van de nieuwste fietstenues. Wij zijn trots op ons logo wat zeer herkenbaar aan de voorzijde van de tenues aanwezig is.  

Voetbalvereniging MVR

Wij zijn zowel bordsponsor als lid van de businessclub van deze voetbalvereniging. Tevens hebben wij in 2012 het nieuwe clubgebouw van MVR gebouwd.

Voetbalvereniging VVL

Wij zijn bordsponsor van deze voetbalvereniging.

Dart team 't Olde Veld

Van dit dartteam uit 's-Heerenberg zijn wij shirtsponsor.

Didammers helpen

Voor dit project waarbij nieuwe woonruimte gerealiseerd is voor 2 broers, die na een tragisch noodlot hun ouders en hun woning kwijt waren, heeft RPM Bouw BV materialen geleverd en materieel beschikbaar gesteld.  

 

Nieuws

  1. Gezocht allround timmerman
  2. Gezocht allround timmerman

Onze tweets

Het voorste blok begint al aardig vorm te krijgen. Binnen 2 weken is deze namelijk wind en waterdicht. We zijn... fb.me/1srmZLU9G

Referenties

Top