Naar inhoud +31 316 - 531 545

Over RPM Bouw

Bouwbedrijf RPM Bouw BV bestaat sinds 1969. Dit zegt iets over de continuïteit en geeft een indruk van de aanwezige kennis en bouwervaring. Aan de basis ligt vakmanschap. RPM Bouw BV heeft zich ontwikkeld tot een gerenommeerd dynamisch en professioneel bouwbedrijf, die zich kenmerkt door kwaliteit en flexibiliteit. Binnen ons bedrijf werken ca. 20 gemotiveerde en ervaren mensen in vaste dienst.

Bouwen is onze passie en dat vindt u terug in onze hele onderneming. In onze projectaanpak, onze manier van denken en omgang met opdrachtgevers, onderaannemers en toeleveranciers. Duurzame relaties, vertrouwen in elkaar en eerlijkheid zijn voor ons essentieel. 

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van bedrijfspanden, vrijstaande woningen en 2-1 kap woningen. Daarnaast zijn we zeer actief op het gebied van renovatie, verbouw en onderhoud. Ook zijn we specialist in het waterdicht maken van kelders door ons zusterbedrijf Afdichtingsbedrijf Gelderland.

Wij werken voor bedrijven en instellingen, vastgoedmaatschappijen, particuliere opdrachtgevers en de (semi) overheid. Met de meeste van onze opdrachtgevers hebben wij een vaste band die in negen van de tien gevallen resulteert in vervolgopdrachten.

Wij zijn lid van Bouwend Nederland en zijn aangesloten bij Bouwgarant welke extra zekerheden bieden aan onze particuliere klanten.

Wij zijn VCA** gecertificeerd (Veiligheids Certificaat Aannemers) en werken uitsluitend met gecertificeerde onderaannemers.

Nieuws

  1. Gezocht allround timmerman
  2. Gezocht allround timmerman

Onze tweets

Het voorste blok begint al aardig vorm te krijgen. Binnen 2 weken is deze namelijk wind en waterdicht. We zijn... fb.me/1srmZLU9G

Referenties

Top