Naar inhoud +31 316 - 531 545

Utiliteitsbouw

Bouwbedrijf RPM Bouw BV realiseert zowel kleine- als grootschalige projecten in de sector utiliteitsbouw voor zowel het bedrijfsleven, vastgoedmaatschappijen, scholen en voor gemeenten.

Nieuwbouw, verbouw & renovatie, upgrading en onderhoud behoren tot onze werkzaamheden in de utiliteitsbouw. De wens van onze opdrachtgever staat centraal, waarbij vanuit onze kennis en ervaring de opdrachtgever van allerlei adviezen kan worden voorzien met als doelstelling het bereiken van het best mogelijke resultaat.

Bij utiliteitsgebouwen is het zaak een goede balans te vinden tussen de functie van het gebouw, het programma van eisen, de bouwmethode en de keuze van de bouwmaterialen in combinatie met diverse gemeentelijke eisen en voorwaarden. Daarnaast spelen kosten- en energiebesparende constructies alsmede de aandacht voor welzijn-ARBO en milieu een steeds grotere rol.
Wij leveren een kwaliteitsproduct volledig afgestemd op uw wensen, doelstellingen en budget.


Voor voetbalvereniging MVR hebben wij in 2012 dit mooie clubgebouw gerealiseerd. Het grootste deel van de afbouw is gerealiseerd door de vele vrijwilligers van de vereniging wat in goede harmonie met ons bedrijf. Op de site van MVR is een mooie fotoreportage van begin tot eind van de bouw te vinden. www.vv-mvr.nl/Accomodatie/Nieuwbouw/page.aspx/26

Terug naar het overzicht

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht

Contactpersonen

Nieuws over deze dienst

  1. Uitbreiding bestaande hal te Nunspeet

Referenties

Top