Naar inhoud +31 316 - 531 545

Renovatie en verbouw

Het renoveren, aan- en verbouwen van woningen en bedrijfsgebouwen voor particulieren, woningcorporaties, vastgoedmaatschappijen en zorginstellingen in de gezondheidszorg behoort ook tot onze werkzaamheden. 

Of het nu gaat om het renoveren van een complete woning, het herstellen van een boeideel, het vernieuwen van een badkamer of een uitbreiding van uw woning. Wij maken het allemaal voor u.

RPM Bouw BV vindt geen enkel project te groot, te klein, te eenvoudig of te gecompliceerd. Met onze eigen allround vakmensen worden alle renovaties, verbouwingen en veranderingen gerealiseerd. Vaak kunnen renovaties of verbouwingen een behoorlijke verstoring geven op de normale orde van de dag. Wij realiseren ons dit terdege en besteden daarom veel aandacht aan een goede voorbereiding.  Een duidelijke planning  is de basis van een goede uitvoering.

Door onze diverse ervaringen en onze VCA certificatie zijn wij in staat om de overlast voor u en uw omgeving tot een minimum te beperken.

Onze serviceverlening tijdens het bouwproces gaat verder dan wat vroeger normaal was. Zo beschikken wij o.a. over een volledig ingerichte doucheunit welke bij u in de tuin geplaatst kan worden zodat u zich gewoon thuis kunt blijven douchen terwijl wij uw badkamer onder handen nemen.


Voor onze opdrachtgever hebben wij deze woonboerderij compleet gerenoveerd.


Voor onze opdrachtgever hebben wij de oorsprokelijke kap verwijderd en een nieuwe verhoogde kap geplaatst. De topgevels zijn gemaakt van cape cod. Dit is een houten gevelbekleding welke naast het duurzame karakter ook zeer onderhoudsvriendelijk is.


Diverse projecten welke wij de afgelopen jaren hebben mogen uitvoeren.

Terug naar het overzicht

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht

Referenties

Contactpersonen

Referenties

Top