Naar inhoud +31 316 - 531 545

Particuliere woningbouw

Bouwbedrijf RPM Bouw BV bestaat sinds 1969. Dit zegt iets over de continuïteit en geeft een indruk van de aanwezige kennis en bouwervaring. Aan de basis ligt vakmanschap.

RPM Bouw BV heeft zich ontwikkeld tot een gerenommeerd dynamisch en professioneel bouwbedrijf, die zich kenmerkt door kwaliteit en flexibiliteit.

Wij zijn gespecialiseerd in renovatie - verbouwingen, en woningbouw van zeer uiteenlopende aard. Bouwen voor de particuliere woningmarkt is een van de kernactiviteiten, wij staan borg voor degelijke materialen, milieuvriendelijke producten, persoonlijke betrokkenheid en gedegen vakkennis op alle gebied. RPM Bouw BV bouwt uw droomwoning met haar creatief en proffesioneel team, met de nadruk op kwaliteit en betrouwbaarheid, correcte afspraken en klanttevredenheid, worden wij uw ideale bouwpartner. 


Deze 2-1 kap hebben wij recent opgeleverd in Wehl aan onze opdrachtgevers. Dit betreft een type schuurwoning welke energieneutraal is gebouwd en daarmee is voorzien van onder andere zonnepanelen, zonneboiler en warmtepomp. Tevens zijn er prachtige materialen verwerkt in de buitengevel. Hierbij zijn er dikke eiken balken gebruikt rondom de kozijnen en is de dakkapel bekleed met zink.


Deze eigentijdse villa hebben wij in 2011 gebouwd in Beek.


Deze schitterende villa hebben wij in 2010 gerealiseerd in Zevenaar.


Deze prachtige notariswoning hebben wij in 2013 gebouwd. De woning staat in Didam. Een dezer dagen zullen wij nieuwe foto's plaatsen aangezien het voorportaal nu wit gestuct is en de tuin aangelegd is. 

Terug naar het overzicht

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht

Contactpersonen

Referenties

Top